top of page
Lees- en luistertips.jpg

Lees- en Luistertips

Podcasts

Kaatje Vandevelde vertelt over emoties in deze podcast-aflevering van Uit mijn Hoofd gemaakt door Kristien Wollants. Kaatje is klinisch psycholoog en client-centered en emotion-focused psychotherapeut. In haar praktijk Agapei geeft zij zowel individuele als groepstherapie en haar stokpaardjes zijn hoogbegaafdheid, trauma, gender en emoties en hun blokkades. We leven in een maatschappij waarin emoties nog vaak een negatief imago hebben, maar ze hebben wel degelijk hun functie. We hebben ze nodig zelfs! Maar tegelijkertijd zijn niet alle emoties helpend. Soms overspoelen ze ons of raken we er net door verdoofd. Wanneer wijzen emoties ons de weg en wanneer niet? 

Lou Cooper, een EFT-therapeut en trainer uit Australië creërde een EFT-podcast. In elke episode interviewt zij een EFT-therapeut met een passie voor onderzoek over het gebruik van emoties in psychotherapie, hoe we emoties kunnen begrijpen en hoe ze ons beïnvloeden in hoe we in het leven staan.

Podcast.jpg

Boeken

Sectie in opbouw

boeken.jpg

Onderzoek

Sectie in opbouw

onderzoek.jpg

Internationale EFT-Community

Op de internationale website van de EFT-community vind je meer uitleg over EFT, en een overzicht van belangrijke boeken die geschreven zijn over EFT. 

 

Op de website van EFT Schotland van Robert Elliott, vind je artikels, presentaties, onderzoeksrichtlijnen, en nog veel meer informatie over EFT.

pexels-efrem-efre-15679681.jpg

Video's van EFT Noorwegen

bottom of page